Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Glad måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Var extremt otaggad på allt imorse. Var skittrött efter att jag knappt sovit något i natt, var allmänt irriterad på mänskligheten och bara kände inte för att göra något alls i princip. Men efter en halv lektion med mina vänner var jag glad igen, så tacksam för att jag har det så. Inte haft en "sur dag" på flera månader i skolan verkligen. Var generellt en bra dag typ under både lektions tid och mellan lektionerna, fick även tillbaka ett prov och ett läxförhör med bra resultat. Det enda negativa nu är NO provet vi ska ha på fredag i fysik som jag tidigare nämnt att jag inte har någon koll alls på, för det har jag verkligen inte.
Efter skolans slut gick jag, Tilda, Erik, Lucas och Oliver först hem till Tilda och tog en snabb promenad med hennes hund innan vi drog upp till Globen. Några av oss behövde köpa lite grejer där så fixade det och var där uppe ett tag innan vi gick hem till Tilda igen. Satt där oh pratade, kollade på någon zombie film som var absolut över förväntan bra och tog ytterligare en promenad med hunden. Passade på att i samma veva gå och köpa mat som vi sedan lagade hos Tilda, blev pasta pesto och ännu fler samtal om allt och fler skratt innan vi splittrades. Då vi har studiedag imorgon har jag möjlighet att sova ut ordentligt imorgon bitti. Ska även försöka klämma in lite plugg, ett besök på gymmet och kanske träffa lite kompisar men får se hur det slutar.
Puss och Kram! ♥
 Kvalitén är fruktansvärd men det är how ever Erik och jag hos Tilda :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design