Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Krattat löv

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev en dag med delvis arbete idag. Så snart jag vaknat och fått i mig frukost var det dags att jobba då de andra redan varit vakna i ett par timmar. Så hoppade i kläder, gick ut, fick en kratta i handen och sen var det bara börja samla ihop löv. Mormor och morfar bor på en rätt stor gård, så det finns en hel del löv att kratta. Men som tur var, var vi fem barn och en morfar som hjälptes åt så det gick hyfsat snabbt även om Elsie mest satt i lövhögarna istället för att kratta undan dem.
Efter ett par timmar utomhus hade vi fått undan nästan allt så då blev det lunch och sen rann timmarna på eftermiddagen bara iväg, minns knappt vad jag gjorde tbh. Var mest inomhus och umgicks bara. Malte tvingade mig att spela schack med honom men efter att han satte mig i schack matt efter cirka fem minuters spel gav jag upp på det och spelade inget mer. Framåt kvällen sen kom även Sofie, moster, hit så blev vi åtta vid fredags pizzan och har efter det kollat lite på idol och ska nu gå ner för att se den där sista halvtimmen när man får se vem som åkte ut. Jag som har sett max två program innan det här har ingen riktig favorit ännu men jag gillar Amanda och Frans och han med flätan, så hoppas att de tre håller sig kvar :)
Puss och Kram! 
 
Märtisen krattar :)
 Märta och Elsie är på kanterna och i mitten är det bara en random bild
 Erland och Elsie ^_^



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design