Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Läxstöd

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså att starta dagen med bild provet imorse var både bra och dåligt måste jag säga. Var ju helt slut efter att ha suttit i en och en hav timme och skrivit prov om konstverk, konstnärer och olika tidsepoker för konststilar men var ändå hyfsat bra att starta dagen med det så man inte var trött redan innan. Blev en rätt flummig dag efter det helt enkelt, dessutom är ju torsdagar som jag skrivit förut en av våra skönaste dagar. Gillar alla ämnen vi har mer eller mindre så blir en himla trevlig dag.
När skolan var slut gick jag och Tilda till ett av de tre läxstöd skolan har i veckan. Just detta på torsdagar hålls i en närliggande kyrka och "drivs" av vuxna i området som är specialiserade matte lärare med mera. Jag och Tilda var dock där för att plugga franska då vi har prov imorgon och det var en hel del andra från franska gruppen där så vi kunde ta hjälp av varandra. Dessutom bjöds det på mackor, té och kaffe mm så vi kunde äta mellis där samtidigt. Jag hann bara vara där i lite mer timme ungefär innan jag skulle iväg och jobba. Barnvaktade i några timmar, innan jag gick hem och möttes av inte bara familjen utan även mormor och morfar och kusinerna. Var hur mysigt som helst verkligen, men blev bara en snabbis med de också då jag suttit och pluggat i två timmar nu ungefär. Har en SO inlämning kvar att göra innan jag ska lägga mig och ingen kunde vara gladare än mig över att det är fredag imorgon verkligen. Extremt skoltrött för tillfället.
Puss och Kram! ♥
 Mormor hade bakat en äpple och hallon kaka som vi åt till efterrätt, hur god som helst :)
♡MADDISENJ.SE♡
Skrivet: 2015-10-02,  kl. 13:38:46 Blogg:  http://maddisenj.se

Gud vad gott det såg ut

♡Petra♡
Skrivet: 2015-10-02,  kl. 22:36:18 Blogg:  http://brunetpetra.blogg.se/

gott det ser ut.

sv Bj är bästa glassen som finns tack så mycket




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design