Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Pluggning

Skrivet:    ·  Allmänt
Har nu i tre veckors tid besökt läxhjälpen vår skola anordnar på torsdagar i en närliggande kyrka. På plats finns inga av pedagogerna utan endast frivilliga från området som är specialiserade på matematik och NO, men man får såklart plugga andra ämnen där också, en av de som är där är md och gör nationella proven i matte så det är seriösa personer liksom. Grejen är att skolans vanliga läxhjälpar är lite halvbra, eller det är min åsikt i alla fall, men den här i kyrkan är verkligen bra. De serverar mellanmål där samtidigt som man sitter vid olika soffgrupper/bord och pluggar tillsammans och det är sjukt mysigt på något vis, och dessutom pluggar man verkligen seriöst.
Tilda och jag gick dit idag för att plugga SO, och vi satt där i en och en halv timme ungefär. Kunde gå igenom en hel del och hjälpa varandra då vi hade läst på olika delar av instuderings papperna. Efter ett tag kom Wille också, så då pluggade vi tre. Mot slutet när i princip alla hade gått kom Teodor över till vårat bord men då hade vi suttit fokuserade lite för länge. Blev extremt flummiga alla fyra och satt och skrattade konstant den sista kvarten. Efter att vi alla lämnat läxhjälpen tog jag det lugnt ett tag hemma innan jag satte mig med SO plugget på nytt. Blev ett två timmar pass med plugg då och nu efter det här ska jag gå och läsa det sista i svenska boken samt skriva mitt sista inlägg. För att läsa mina tidigare inlägg hittar ni min bokblogg HÄR.
Puss och Kram! ♥
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design