Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

The Lifeguard

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Leigh arbetar på en tidning i New York, hon har ett förhållande med sin chef, hon har en lägenhet i city och lever livet som för många skulle vara en dröm men inget är rätt. Snart förlovar sig chefen med en annan tjej, jobbet känns avlägsnare än förut och efter att hon gjort ett reportage om "animal abuse" bryter hon ihop total och bestämmer sig för att flytta tillbaka till platsen hon senast var lycklig på. Staden hon växte upp i och huset hon växte upp i. Leigh flyttar in hos sina föräldrar, tar ett jobb som livvakt vid en pool precis som när hon gick i HIgh School och umgås med sina gamla HS vänner också. Hon närmar sig trettio men lever livet som hon var sexton igen. Efter en kväll tillsammans med ett par sistaårs elever finner Leigh tröst i en av killarna där, Jason. Men snart övergår vänskapen till förhållande, något som inte uppskattas av omgivningen.
Den här filmen var tjugo gånger bättre än jag någonsin kunnat tro. Den var så sjukt fin och riktigt välgjord. Skådespelarna var riktigt duktiga och filmen hade en liten indie känsla över sig utan att bli för mycket. Lite "klassik romantisk" och det vanliga budskapet att man ska leva i nuset och så vidare, fast den är  ändå så långt ifrån det man kan komma, svårt att förklara utan att avslöja för mycket men den är verkligen ett enormt stort tips!
 
♡Amanda Jona [SPONTAN]♡
Skrivet: 2015-10-07,  kl. 11:20:30 Blogg:  http://spontan.blogg.se

Tack för filmtipset! :)

♡Skogsraah ☾♡
Skrivet: 2015-10-07,  kl. 12:00:35 Blogg:  http://skogsraah.se

Verkar riktigt bra!

♡norrbotten emma♡
Skrivet: 2015-10-07,  kl. 12:47:19 Blogg:  http://nouw.com/lillemmish

hade velat se den!

Ha en bra dag

♡FrökenTV, bloggen om tv och film♡
Skrivet: 2015-10-07,  kl. 13:58:58 Blogg:  http://efji.blogg.se/

jag ville gilla den filmen men det gick inte, hehe.

Svar: Så stor skillnad mellan person och person med filmsmak verkligen :)
Tilda♥

♡linah♡
Skrivet: 2015-10-07,  kl. 14:53:42 Blogg:  http://nouw.com/linaheve

åh vilket bra filmtips:D!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design