Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Trevlig lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hann med både viktiga och oviktiga saker under dagen igår vilket var jätteskönt. Nästan så fort jag vaknat, ätit och fått på mig kläder åkte jag med pappa till Kungens kurva. Han skulle till Kvik som vi köper vårt nya kök ifrån och komplettera lite delar, och då hängde jag med då jag har ett par byråar jag ville kolla upp på Ikea. Har förtillfället alla mina kläder i en ful garderob bestående av lådor bakom ett beigt skynke. Har även ett skåp som är rött, hatar rött, som jag egentligen inte använder till något alls. Så planen har varit att slänga ut både skåpet och det beigea skynket och byta ut dem mot en vit byrå och en öppen klädstång.
Fanns dock inget bra alls på Ikea. Byrån jag kollat upp på nätet var grå i verkligheten och alla andra var för små eller för stora. Så blev lite smått irriterad och sprang då, under tiden pappa åkte till Kvik, till Heron City och Mio och dog nöjdhetsdöden. Inredningen inne på Mio var så sjukt snygg, hittade dessutom en byrå som passade måtten i mitt rum som vi beställde hem men den kommer om en vecka ungefär. Lämnade Kungens Kurva jäkligt nöjd alltså. Efter att vi kommit hem satt och skrev lite på min bok ett tag, skrev inlägget om rasism som ni hittar nedanför samt bara tog det lugnt. Hann med en långpromenad på eftermiddagen också innan jag bytte om, sminkade mig, och tillsammans med familjen gick till Ida och Alva. Var där sedan hela kvällen och åt sjukt god mat, skrattade mycket, spelade spel och bara hade en generellt trevlig kväll.
Puss och Kram! ♥
 Bild från promenaden
 Efterrätten var så himla fin att jag behövde ta kort på den, det är äpplen och smördeg formad som en ros ^_^
♡Isabella Huynh♡
Skrivet: 2015-10-25,  kl. 11:55:22 Blogg:  http://behuy.blogg.se

vad mysigt!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design