Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Arbetsro

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns lite som att skolan tagit en paus för tillfället. Kan vara för att vi haft minst en vikarie per dag de senaste veckorna och folket inte riktigt anstränger sig till max på de lektionerna, och det stämmer tyvärr in på mig också, så dagarna blir rätt chill och pratsamma helt enkelt. Nu låter det som att vi inte jobbar alls men det gör vi absolut, det är bara att vi inte jobbar hela tiden kanske...
Var dock iväg på ett möte med vår studierektor tillsammans med alla andra elevrådsrepresentanter om just arbetsron, lärare och inlärningsmetoder. Känns jättebra efter mötet och hoppas på förbättring inom vissa ämnen efter det. Kommer ha ett möte i månaden om hur undervisningen sköts och fungerar med vår studierektor och det är så skönt att få ha en sådan stor inverkan på undervisningen nu i nian. Det här är ju vårt sista år och då vill man ju att allt ska fungera så bra som möjligt. Känner dubbelmoralen här efter det jag startade inlägget med men det gällde främst att vi har haft "vikarie-lektioner", det här gäller mer seriösa grejer :)
Puss och Kram! ♥
 Blev serier efter gymmet idag och detta var en av de jag såg, har längtat efter den här tv-serien i ett år typ :)
♡Netti Starby♡
Skrivet: 2015-09-24,  kl. 22:14:34 Blogg:  http://nettistarby.blogg.se/

Vad skönt med ett lite lugnare tempo för ett tag i skolan :-D Kram




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design