Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Musiken just nu

Skrivet:    ·  Musik
 
 Petter står för min favorit låt denna vecka, lyssna ordentligt på texten när n hör denna för texten är verkligen så klockren!
 
 
 Min babe Lana del Rey fortsätter droppa singlar inför sitt kommande album och jag kunde inte vara gladare. Den här låten är verkligen så himla skön att lyssna på, får typ en lugn känsla i kroppen när jag hör den :)
 
 
 Den här låten ger mig så mycket energi, får så jäkla mycket power av den här. Alla måste lyssna nu verkligen!
 
 
 
 Zara Larsson släppte den här singeln för ett par dagar sedan och har lyssnat på den typ 352637 gånger sedan dess, gillar den skarpt!
 
 
 Även Troye Sivan har ett album på gång och låtarna han droppat hittills är så jäkla bra, det här är en av tre och det är min favorit av de för tillfället :)
 
 
 
♡Dixi Wonderland♡
Skrivet: 2015-09-16,  kl. 11:23:25 Blogg:  http://dixiwonderland.com/

Jag hade helt missat låten med Lana! Älskar verkligen henne! Och Zaras nya låt är sååååå bra :D Träffade henne i somras och godare tjej får man leta efter!

Svar: Vad kul att du hittade en ny låt här, och gud vad häftigt att du träffat Zara. Avundsjuk som attan :)
Tilda♥

♡Ida - foto & häst♡
Skrivet: 2015-09-16,  kl. 21:06:29 Blogg:  http://prinsesc.blogg.se/

bra låtar!! :D




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design