Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Plugg och tv-serier

Skrivet:    ·  Allmänt
Håller på att explodera av allt plugg vi har just nu samt ilskan på mig själv över att jag inte tagit tag i allt tidigare. Fick veta nu i eftermiddags/kväll att vi hade SO prov imorgon om första världskriget, något jag total glömt bort. Dessutom hade jag glömt att ta med mig böckerna angående det hem också så alla mina anteckningar jag verkligen lagt ner tid på för att jag ville kunna plugga bra till provet ligger inlåsta i mitt skåp i skolan. Fick extrem panik typ men fick bilder på allt vi skulle kunna av Erik så har ändå kunnat plugga men vet ju att jag har dubbelt så mycket liggandes i skåpet bara och det gör mig så sur.
Har dessutom ett prov i franska på onsdag samt ett jättestort prov i konsthistoria på torsdag så är lite lagom taggad på allt det. Kommer bli endast plugg de kommande eftermiddagarna för idag blev det mest bara vila. Kikade på OITNB, tog en lång promenad i över 1½ timme längst med Årsta viken, drack flera koppar té och sen nu på kvällen pluggade jag då. Har haft sjuka höstkänslor hela dagen dock och det känns verkligen att hösten är här på riktigt nu. Det är ju oktober om fyra dagar liksom och det känns som augusti nyss startade, hänger inte med i tiden.
Puss och Kram! ♥
 Bild från dagens promenad



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design